Почетак
top
top

top
top
Назад
27.03.2020.
РЕОРГАНИЗОВАНА ПОДЕЛА OXYLORA

Поштовани суграђани, обавештавамо вас да је Јавно комунално предузеће "Темерин", усвојивши ваше предлоге, реорганизовало поделу OXYLORA, те су локације на којима ће се вршити подела, следеће: водозахват на вашаришту у Темерину, двориште иза Месне заједнице Сириг и центар Бачког Јарка. Време поделе се неће мењати, те тако исту започињемо данас, у периоду од 12:00 до 16:00 часова, а од понедељка , 30.03.2020. године, сваког радног дана од 08:00 до 16:00 часова. Због великог интересовања свих наших мештана, као и инсистирања да се испорука средства врши на више локација, а због немогућности производње OXYLORA у толикој мери, из наведених разлога, свако домаћинство моћи ће да добије 2 литре истог.

МОЛИМО ВАС ДА ПОНЕСЕТЕ СВОЈЕ АМБАЛАЖЕ У КОЈЕ ЋЕ СРЕДСТВО БИТИ ТОЧЕНО, КАО И ДА, ПРИЛИКОМ ДОЛАСКА, ПОШТУЈЕТЕ ПРОПИСАНЕ МЕРЕ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ КОЈЕ, ПРЕ СВЕГА, ПОДРАЗУМЕВАЈУ ОДСТОЈАЊЕ ОД 2 МЕТРА ИЗМЕЂУ ЉУДИ.

Старији суграђани, који нису у прилици да дођу, а немају никога ко би то учинио за њих, могу да се обрате "call centru" Општине Темерин и наши волонтери ће им изаћи у сусрет.

УКОЛИКО УСЛОВИ ДОЗВОЛЕ, У НАРЕДНОМ ПЕРИОДУ БИЋЕ ОРГАНИЗОВАНА ПОДЕЛА ДОДАТНИХ КОЛИЧИНА OXYLORA.Аутор:
top
Кључна реч
 
 
top

top
top
top
top
top

КУЛТУРНА ДЕШАВАЊА


top
top